In opdracht van OFB Software B.V. heb ik voor haar klanten van der Zanden onderdelen een eigen Windows VPS ingericht. Cloud Inside draaide inmiddels op een volledig geautomatiseerde Proxmox cloud… Lees meer

Xper-Products.nl

In opdracht van OFB Software B.V. heb ik voor haar klanten van der Zanden onderdelen een eigen Windows VPS ingericht. Cloud Inside draaide inmiddels op een volledig geautomatiseerde Proxmox cloud web hosting en provisioning omgeving waardoor het realiseren, beheren, opzetten en onderhouden van een Windows VPS een koud kunstje was. Met een paar muisklikken was in dit geautomatiseerde systeem een separaat Windows VPS met eigen bronnen aangemaakt. Supersnel, hoogwaardig van kwaliteit en bovenal super betrouwbaar.

Voor de verschillende webshops en websites van van der Zanden onderdelen heb ik een VPS opgezet op basis van Windows Server 2012 als Microsoft Partner vanuit het SPLA programma voor Web hosting bedrijven. De VPS werd managed geleverd aan van der Zanden onderdelen wat in de praktijk inhield dat het beheer en onderhoud door Cloud Inside werd uitgevoerd zodat de eindklant daar geen omkijken naar had. De eindklant hoefde ook geen kennis te hebben van Windows Server, Web hosting of Web Hosting Control Panels en kon de focus richten op dat waar hij/zij goed in was. De VPS werd volledig geoptimaliseerd geleverd voor gebruik van WordPress en OFB Webshops. De VPS was ruimschoots robuust genoeg om de druk bezochte webshops van van der Zanden onderdelen snel en stabiel te houden met een hoge uptime. De VPS was uiteraard gekoppeld met het Full Self Service Provisioning platform en WebsitePanel, het control panel, van Cloud Inside. Beheer en onderhoud alsmede het uitvoeren van eenvoudige taken waren hierdoor eenvoudig uitvoerbaar.

Xper-products.nl is een website op basis van WordPress welke door van der Zanden onderdelen in eigen beheer is laten ontwikkelen en installeren.

Project Details

  • Wordpress
  • Web Hosting
  • Windows VPS
  • Managed diensten
  • Cloud diensten
  • Support
Bekijk Project

Gerelateerde Portfolio'sLeave a comment

Your email address will not be published.

veertien − elf =