Portfolio

In 2012 ben ik de webshop van Angelo’s Computershop uit Waddinxveen gaan hosten. Angelo’s Computershop nam het OFB Business ERP/CRM pakket in combinatie met een OFB Webshop pakket in gebruik… Lees meer

Angelo’s Computers

In 2012 ben ik de webshop van Angelo’s Computershop uit Waddinxveen gaan hosten. Angelo’s Computershop nam het OFB Business ERP/CRM pakket in combinatie met een OFB Webshop pakket in gebruik voor de winkel automatisering. In opdracht van OFB Software B.V. heb ik de webshop geïnstalleerd en gehost in de Windows Web Hosting omgeving van BCShopping / Cloud Inside. Ik had mijzelf gespecialiseerd in Windows Web Hosting en Cloud diensten met als extra specialisme en diepgang de OFB Webshops en overige OFB producten.

Dankzij mijn diepgaande kennis van de OFB Software pakketten en met name ook van de OFB Webshop en E-Commerce in het algemeen was ik de aangewezen partner voor het hosten van OFB Webshops onder Windows Server omgeving en aanverwante commerciële diensten.

Angelo, de eigenaar van Angelo’s Computershop, bleek al snel een even zelfredzaam als oplossend en vindingrijk man. Hij deed de nodige activiteiten en aanpassingen aan de OFB Webshop graag zelf waardoor we regelmatig met elkaar contact hadden aangezien dat nu en dan een vraag opleverde. Zo ontdekten we ook dat wij met elkaar een passie voor Web Hosting deelden. Angelo verzorgde op kleinschalige wijze Linux Web Hosting voor met name lokale / regionale bedrijven in de omgeving van Waddinxveen. Zijn doel was dat ooit verder uit te bouwen en veel meer te automatiseren aangezien in die tijd nog alles handmatig werd ingericht. Vandaar dat Angelo in 2014 de mogelijkheid direct aangreep om het door mij opgezette, gebouwde, ingerichte en volledige geautomatiseerde Cloud Inside over te nemen.

Sinds medio 2014 is Angelo de trotse eigenaar van Cloud Inside en beschikt Angelo’s Computershop over een extra, sterke tak met een Full Self Service Web & Cloud Hosting Provisioning systeem. Het maakte mij blij, opgelucht en vooral ook trots dat mijn “kindje” Cloud Inside een goede en deskundige nieuwe eigenaar vond in Angelo’s Computershop en het project door dit bedrijf verder doorontwikkeld en tot een succes gebracht wordt.

Project Details

  • Web Hosting
  • Windows Hosting
  • OFB Webshop
  • OFB Support
  • OFB Installatie
  • Windows Server 2008/2012
Bekijk Project

Gerelateerde Portfolio'sLeave a comment

Your email address will not be published.

1 × 1 =