Portfolio

IDEXX European Laboratories is een Amerikaanse multinational die in Europa vanuit Amsterdam, waar het Europese hoofdkantoor staat, opereert. IDEXX European Laboratories produceert onderzoekslaboratoria voor de diergeneeskunde en dierenartsenpraktijken. Zeer hoogwaardige… Lees meer

IDEXX European Laboratories

IDEXX European Laboratories is een Amerikaanse multinational die in Europa vanuit Amsterdam, waar het Europese hoofdkantoor staat, opereert. IDEXX European Laboratories produceert onderzoekslaboratoria voor de diergeneeskunde en dierenartsenpraktijken. Zeer hoogwaardige technische onderzoekstations die over de gehele wereld verkocht worden. Als albesteld.nl leverdie ik gedurende enkele jaren elke maand onder andere printers, kabels en andere artikelen aan IDEXX European Laboratories. Vele (tien)duizenden printers en vele tienduizenden kabels heb ik aan deze multinational geleverd. Een bijzonder interessante klant waarmee ik altijd leuk en goed zakelijk contact heb gehad. Uiteraard een klant waarbij het belangrijk was de relatie warm en goed te onderhouden. Een klant die bijzonder gesteld was op stiptheid, juistheid en goede zorg van leveringen. Maar ook een klant die waardering had voor het feit dat ik regelmatig net een stapje extra deed en de inkopers zo op die manier wist te verrassen.

IDEXX European Laboratories is jarenlang een trouwe klant geweest van albesteld.nl. Zij kwam bij mij en bleef vanaf dat moment bij mij. Hoe ik als eenmanszaak aan een dergelijke grote relatie met zulke terugkerende opdrachten kwam? Door lef te tonen, risico te nemen dat een ander niet nam en vooral ook door “out of the box” te denken en meer te doen dan de concurrent. Net een iets grotere stap zetten en net het onverwachtse doen waardoor ik kon waarmaken wat ik gezegd had, een snelle levering van een grote bestelling zonder grote tegenprestatie vooraf. Daardoor het vertrouwen voor jaren daarna gewonnen en behouden. Een belangrijke, zekere waarde voor mijn bedrijf in die tijd.

Project Details

  • ICT Hardware
  • Grijsgoed (kabels)
  • Relatie management
  • Multinational
  • Leverafspraken
  • Terugkerende leveringen
  • Out of the box
  • Vertrouwen
Bekijk Project

Gerelateerde Portfolio'sLeave a comment

Your email address will not be published.

drie × vijf =