Portfolio

DLS B.V. – Drive Line Systems is een groothandel in transmissies en gerelateerde onderdelen. DLS B.V. is onder meer de officiële distributeur van Allison transmissies. Namens OFB Software B.V. kreeg… Lees meer

DLS Drive Line Systems

DLS B.V. – Drive Line Systems is een groothandel in transmissies en gerelateerde onderdelen. DLS B.V. is onder meer de officiële distributeur van Allison transmissies. Namens OFB Software B.V. kreeg ik als BCShopping / Cloud Inside de opdracht om de in 2012 nieuw te ontwikkelen webshop voor DLS B.V. te hosten op mijn voor OFB Webshops geoptimaliseerde Windows Web Hosting omgeving. Als OFB specialist en OFB Partner was ik hiervoor de aangewezen partij en de zogenaamde prefered partner voor web hosting activiteiten namens OFB Software B.V. voor OFB klanten.

DLS B.V. is al meer dan 45 jaar een begrip als distributeur op haar vakgebied. Het project omvatte het installeren en hosten van een OFB Webshop op http://webshop.dlsbv.nl. Uiteraard heb ik dat met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid gedaan voor OFB Software B.V. en DLS B.V. Momenteel lijkt men de webshop niet langer actief te hebben, dit doet mij vermoeden dat men toch de focus heeft toegelegd op dat waar ze al goed in waren en de concentratie bij de webshop hebben weggenomen.

De nieuwe webshop van DLS B.V. was reeds geplaatst op de VPS van OFB Software B.V. zelf welke men wilde beëindigen aangezien men gekozen had de webhosting activiteiten door mij, BCShopping / Cloud Inside, te laten verzorgen. Daarom heb ik de webshop gemigreerd (verhuids) van de OFB Software VPS naar de Windows Web Hosting omgeving van Cloud Inside welke geoptimaliseerd was voor OFB Webshop hosting.

Project Details

  • OFB Webshop
  • OFB Installatie
  • OFB Support
  • OFB Migratie
  • Web Hosting
Bekijk Project

Gerelateerde Portfolio'sLeave a comment

Your email address will not be published.

3 × een =