CompuPower uit Kaatsheuvel is een ICT/computerwinkel en ICT dienstverlener. De winkel is gevestigd in Kaatsheuvel en de ICT dienstverlening richt zich op bedrijven en particulieren in Kaatsheuvel en omgeving. Voor… Lees meer

CompuPower

CompuPower uit Kaatsheuvel is een ICT/computerwinkel en ICT dienstverlener. De winkel is gevestigd in Kaatsheuvel en de ICT dienstverlening richt zich op bedrijven en particulieren in Kaatsheuvel en omgeving. Voor CompuPower hoste ik een OFB Webshop in opdracht van OFB Software B.V. Aangezien ik voor OFB Software B.V. de aangezen partner was op gebied van voor OFB Webshops geoptimaliseerde Windows Web Hosting bracht OFB Software B.V. CompuPower bij BCShopping / Cloud Inside aan als klant. CompuPower was voor de winkel automatisering overgestapt op het ERP/CRM pakket van OFB Software B.V. en besloot ook haar geluk te beproeven door haar assortiment in één klap ook online aan te bieden met een OFB Webshop.

Voor CompuPower heb ik de OFB Webshop geïnstalleerd en geconfigureerd en gezorgd dat deze met de offline software, OFB Webbeheer, van OFB Software samenwerkte. De verdere inrichting van de webshop heeft CompuPower zelf voor haar rekening genomen. Als BCShopping / Cloud Inside verzorgde ik de hoogwaardige, stabiele Windows hosting voor de OFB Webshop. Iedere seconde van de dag online met hoge snelheid en betrouwbaarheid.

Project Details

  • OFB Webshop
  • OFB Installatie
  • OFB Support
  • Windows Hosting
Bekijk Project

Gerelateerde Portfolio'sLeave a comment

Your email address will not be published.

19 − elf =