Card Benelux oftewel Cardsports is een groothandel gespecialiseerd in wielrennen, racefietsen, wielren en race accessoires uit Roosendaal. In opdracht van OFB Software B.V. hoste ik de OFB Webshop van Cardsports… Lees meer

Cardsports

Card Benelux oftewel Cardsports is een groothandel gespecialiseerd in wielrennen, racefietsen, wielren en race accessoires uit Roosendaal. In opdracht van OFB Software B.V. hoste ik de OFB Webshop van Cardsports op mijn voor OFB Webshops geoptimaliseerde Windows Hosting omgeving. Cardsports was reeds klant met een OFB Webshop bij OFB Software B.V. en werd gehost op een door OFB Software B.V. gehuurde VPS. Aangezien OFB Software hiervoor niet over de benodigde kennis, specialisme maar vooral ook tijd beschikte droeg OFB Software B.V. in 2012 alle hosting activiteiten aan BCShopping / Cloud Inside, mijn bedrijf, over. OFB Software was tot de conclusie gekomen dat de eigen VPS hosting activiteiten te veel tijd en inzet van medewerkers vroeg die beter besteed konden worden maar ook dat hierdoor de prijs/kwaliteit verhouding in de knel kwam. OFB Software B.V. besloot te kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en goede ondersteuning tegen scherpe tarieven in het voordeel van de OFB klant.

Het project Cardsports omvatte het overzetten en verhuizen van een live webshop van de OFB Software B.V. VPS naar mijn Windows Web Hosting omgeving. Daarvoor heb ik alle gegevens van de VPS overgenomen naar de nieuwe omgeving en de verhuizing in één keer soepel en zonder hapering of offline tijd doorgevoerd. Klanten van Cardsports konden gewoon de webshop blijven gebruiken om bestellingen te plaatsen of producten te bekijken. Feitelijk verliep de overgang vloeiend en nagenoeg onopgemerkt. Wat de klant wel merken kon was de hogere snelheid en verhoogde stabiliteit van de webshop waarvan de eigenaar en haar gebruikers direct profiteerden. Naast de hogere kwaliteit in dienstverlening speelde natuurlijk ook de veel lagere en scherpere prijs van mijn aanbod een belangrijke rol om voor BCShopping / Cloud Inside te kiezen. Een zeker niet te vergeten argument om voor mijn bedrijf voor de hosting van OFB Webshops te kiezen is mijn OFB specialisme & specialisatie alsmede mijn e-commerce kennis & ervaring.

Project Details

  • OFB Webshop
  • OFB Migratie
  • OFB Installatie
  • OFB Support
  • Windows Hosting
Bekijk Project

Gerelateerde Portfolio'sLeave a comment

Your email address will not be published.

zestien + acht =