Portfolio Artikelen

Curriculum Vitae (C.V.) / Portfolio website voor mijzelf ontwikkeld


Om mijn professionele Curriculum Vitae en Portfolio op een moderne, eigentijdse wijze te presenteren heb ik deze website gerealiseerd. Een mooie, vernieuwende website die een helder overzicht en veel meer diepgang en detail bied dan met een traditionele papieren C.V. mogelijk is. Ik heb zoveel meer te bieden en vertellen dan ik kan presenteren in een ouderwetse standaard papieren exemplaar dat ik daarmee niet in al mijn behoeften en wensen om u te informeren kan voorzien. Uiteraard onderhoud ik ook een overzichtelijke traditionele Curriculum Vitae welke ook op deze website gedownload kan worden.

Door het portfolio op deze wijze te presenteren kan ik een overzichtelijke impressie van mijn werk, klanten, opdrachten, projecten en ontwikkelde ondernemingen geven. Dankzij het portfolio kan ik inhoudelijk in detail over een afzonderlijk project vertellen en naast de projectinformatie ook dynamische inhoud presenteren zoals foto of video. Nu kun je echt meer lezen over wat ik gedaan heb, hoe ik daartoe gekomen ben, waarom ik het gedaan heb, wat de resultaten waren en wat het opgeleverd heeft.

Dankzij het moderne design van de responsive website ziet deze portfolio er op ieder apparaat perfect uit. Of u nu een smartphone, tablet, notebook of desktop pc gebruikt de site past de inhoud aan uw scherm aan voor de mooiste, optimale weergave. Waar u ook bent, heeft u internet dan heeft u altijd en overal toegang tot mijn meest recente Curriculum Vitae en Portfolio.

Ik heb niet de intentie met mijn portfolio een volledig gedetailleerd overzicht van mijn werk, projecten en klanten te geven. Een heldere impressie en verscheidenheid aan portfolio items zodat door de jaren heen informatie te lezen valt.

Soms zijn van projecten geen live url’s of recente afbeeldingen beschikbaar dan beperk ik mij tot het materiaal dat ik voorhanden heb.

Doelstelling? Een leuke nieuwe functie in Roosendaal/Breda, Noord-Brabant en omgeving! Interesse of meer over mij weten neem dan gerust contact met me op.


Leave a comment

Your email address will not be published.

17 + veertien =